Nyheder

 • Påsken 2020.

  Kongsby ønsker alle en god påske!

  Den første forårsvarme har ramt landet og alt spirer og springer ud på nyt, det er dejligt med lidt lys og varme, her godt inde i Corvid-10,

  Hos Kongsby har Corona også ramt, men heldigvis er der stadig brug for rekruttering og påbegynder samtaler efter påske – dog bliver de naturligvis afholdt over Teams.

  Attraktiv pris og høj kvalitet på rekrutteringer– I disse tider skal man bruge sin tid bedst muligt..

  Pas godt på hinanden her I Påsken og hold afstand og vis hensyn.

  Venlig Hilsen
  Jesper Larsen, Kongsby

 • Succesfuld Rekruttering

  Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering undersøger løbende succesraten for rekrutteringer foretaget ude I virksomhederne.

  Ved udgangen af 2019 viste undersøgelsen, at gns. 20% af alle opslåede stillinger endte uden ansættelse. Dette er et tegn på, at der er mangel på arbejdskraft og at arbejdstager har større krav til en ny arbejdsgiver. Skal du have fundet din nye medarbejder?

  Så kontakt os gerne for en uforpligtende snak, om hvordan vi sammen kommer i mål.

  Læs hele undersøgelsen her:

  https://star.dk/media/11850/rekrutteringssurvey-december-2019.pdf


 • Ny adresse og logo

  Kongsby har fundet nye lokaler i Horsens – Vores nye adresse vil for fremtiden være på Ormhøjgårdvej 27, 8700 Horsens.

  Fra årets start igangsatte vi en proces omkring en ny digital indentitet. Det første mål er nu nået og vores nye logo er en realitet. Vi har nu sat gang i næste trin, som blandt andet vil være en ny og forbedret hjemmeside.

 • Tak til kunder, samarbejdspartnere og kandidater

  2019 blev starten for Kongsby.
  En tid fyldt med spændende udfordringer, med alt fra opstart og til kunder som valgte at bruge Kongsby til Rekruttering og udviklingsopgaver. Særligt opvarmende har det været at erfare, at de løste opgaver har ført til anbefalinger over for mine kunders øvrige samarbejdspartnere.
  Det varmer i en kold opstartstid, hvor reklamebudgettet ikke rækker langt. Tak for et godt samarbejde i 2019 – Vi ses i 2020!
  Må i alle have en glædelig jul og et godt nytår!