Key Account Manager

Til at styrke virksomhedens salgsorganisation, søges der nu en selvstændig og kommerciel Key Account Manager, der vil tage ansvaret for en spændende rejse og som vil udfordres af et krævende marked indenfor FMCG. Der er et stort potentiale på markedet for virksomhedens produkter & specialtilpassede kundeløsninger. Virksomheden har moderne produktionsfaciliteter i Asien og er generelt inde i en positiv udvikling. Du bor i køreafstand til virksomheden i trekantsområdet.

Produktionsvirksomhed – Korte beslutningsgange – store muligheder

Med reference til salgschefen får du ansvaret for at fastholde, udbygge og styrke salget til detailkunder på det danske marked, samt på sigt resten af Skandinavien. Du forhandler aftaler, og ved tæt løbende dialog styrker du samarbejdet med eksisterende og mulige nye kontaktpersoner ved kunderne. Sammen med dine øvrige kollegaer, arbejder du med at kunne tilbyde og udvikle spændende produkter, koncepter og løsninger som vil gøre en forskel for kunden.

Viljen til at levere og højt humør

Din erfaring med detailmarkedet har større betydning end din uddannelsesmæssige baggrund. Du har måske en handelsbaggrund og har flere års erfaring med salg til FMCG-segmentet. Ligeledes har du kendskab til forretningsgangene og netværk ved detailkæderne i Danmark. Du er drevet af at skabe resultater og kan lide at blive målt på dem. Du er ligeledes god til at skabe og vedligeholde relationer. Du har indgående kendskab til Office-pakken. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og ideelt kan du også begå dig på tysk.

Som person er du selvkørende og besidder en vilje til at vinde. Du vil gå forrest for at opnå virksomhedens mål om ekspansion og udvikling. Du er god til at skabe aftaler, som både er fordelagtige for virksomheden og kunden – herved skaber du en tæt relation og tillid. Du er købmand og forstår derfor at sælge ideer på alle niveauer internt i huset og hos kunden. Du forstår at holde hovedet koldt, opretholde struktur og holde overblikket over dine opgaver når det går stærkt, og gennem din adfærd skaber du respekt om din person.

Du tilbydes

For den rette kandidat vil der være tale om en meget selvstændig og udfordrende hverdag, i en stilling hvor du kommer til at arbejde med en bred produktportefølje. Din personlige og faglige udvikling vil være sikret igennem dygtige og engagerede kollegaer.

Virksomheden er dynamisk, med en uhøjtidelig og humørfyldt atmosfære, hvor der ikke er langt fra tanke til handling og, hvor man får frihed til ansvar. Du vil naturligvis få fuld opbakning fra din leder. Gennem engageret indsats får du muligheden for at få indflydelse på virksomhedens udvikling.

Løn og ansættelsesvilkår aftales på individuelt niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Der bør forventes ca. 30 årlige rejsedage.

Virksomheden samarbejder med Kongsby om denne ansættelse. Virksomheden får derfor ikke kendskab til din henvendelse, uden din forudgående accept. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Rye Kongstad Larsen på telefon +45 3136 4744, mail: jla@kongsby.dk

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket, “Key Account Manager” til ans@kongsby.dk Husk at anvende den mailadresse, som vi skal anvende til senere kontakt.